Actief, kritisch en betrokken

Versterking voor Sterk Meppel

Afgelopen woensdag 29 mei ben ik geïnstalleerd in de raad als duo-raadslid voor Sterk Meppel. Tijd om me even voor te stellen.

Martijn Groot Nibbelink, 43 jaar, vader van 2 kinderen en sinds 12 jaar inwoner van onze mooie gemeente Meppel. Eerst een tijd in de Haveltermade en laatste jaren in de Oosterboer, de vlinderbuurt.
Ik heb al geruime tijd goed gevoel bij het werk van Sterk Meppel. Met een duidelijke stempel en nadruk voor het behoud van het eigen karakter van stad en dorpen. Waarbij het belang van de eigen inwoners en de prettige woon- en werkomgeving van Meppelers voorop staat. En dus ook een gemeente nodig is die de inwoners, ondernemers en verenigingen betrekt (en ze laat participeren) in de besluitvorming.
Was een tijd vooral passief lid voor Sterk Meppel. Laatste tijd begon het echter meer en meer te kriebelen om echt actief iets te gaan doen voor onze vereniging. Het werk en de privé-situatie liet het meer toe, en de politieke betrokkenheid was er nog steeds. Na een korte periode als fractie-ondersteuner nu dus duo-raadslid. Ik zal vooral in de portefeuilles van Eduard actief zijn. Heb brede belangstelling qua onderwerpen zoals Wonen, Sport en Gezondheid, Participatie en Fysieke Leefomgeving.
Heb er veel zin in! Hopelijk tot snel!