Actief, kritisch en betrokken

Regenboogweek Nijeveen wint Stem voor Steun cheque

In de categorie Samen maken we Meppel ging de strijd om de SteM voor Steun cheque van 250 euro uiteindelijk tussen de Regenboogweek Nijeveen en ZomerOndernemer. De poll wees een duidelijke winnaar aan: Regenboogweek Nijeveen is de winnaar van 250 euro geworden.

Hoewel er veel steun was voor het initiatief ZomerOndernemer – waarbij jongeren geholpen worden om met professionele begeleiding in de zomervakantie een onderneming te starten – was vanaf het begin duidelijk dat de Regenboogweek favoriet was. Tijdens de Regenboogweek die van 18 t/m 24 maart in Nijeveen wordt georganiseerd worden activiteiten uitgevoerd die duidelijk maken dat iedereen zich veilig en geborgen moet kunnen voelen in Nijeveen of ze nu wit, bruin, rood, geel, lang, kort, dik, dun, hetro, homo, bi, trans of elke willekeurige combinatie zijn.

 

De cheque van 250 euro werd namens SteM door Gaby Geertsma en Madelinde Visscher overhandigd aan een blije Barbera Kroes en Wilko Korthuis van Regenboogweek Nijeveen.

 

Tot maandag 12 maart kunt u nog verenigingen nomineren voor de categorie Sport en Gezondheid. Sterk Meppel zet zelfs de verdubbelaar in. Daarover meer op 12 maart.