Actief, kritisch en betrokken

Nieuwsoverzicht

Bedankt voor uw SteM

Volgende week staat deze advertentie in de huis-aan-huiseditie van de Meppeler Courant. Maar voor onze volgers op Social Media staat de advertentie nu al online.

Lees meer

Inwoners Oosterboer zien groenonderhoud verbeteren; nu de stoepen nog

Sterk Meppel ging deze week de Oosterboer in om huis aan huis te vragen wat het grootste probleem is dat in die wijk opgelost moet worden. Gevraagd naar wat er beter kan werd duidelijk dat het onderhoud van stoepen echt een probleem is net als de snelheid van automobilisten in de wijk.

Lees meer

Koedijkslanden wil graag veilige fietsroutes

Sterk Meppel ging ook deze week een wijk in om huis aan huis te vragen wat het grootste probleem is dat in die wijk opgelost moet worden. Deze keer was de Koedijkslanden aan de beurt. Duidelijk werd dat bewoners heel tevreden zijn hoe het met hun mooi opgeknapte wijk gaat.

Lees meer

Enthousiaste reacties op interviews Sterk Meppel

Het weer was bar en boos op de eerste zaterdag dat Sterk Meppel vol goede moed bij de inwoners van Nieuwveense Landen, Nijeveen en Rogat aanbelden. De reacties die zij kregen waren echter hartverwarmend. De raadsleden kregen veel positieve reacties en nuttige input op hun vraag wat het grootste probleem was dat in de buurt opgelost moest worden.

Lees meer

Uw SteM in verkiezingsprogramma Sterk Meppel

Als inwoner van de gemeente Meppel weet u het beste wat er in uw directe omgeving speelt en wat er zou moeten gebeuren. Dat is het uitgangspunt voor Sterk Meppel bij het schrijven van het verkiezingsprogramma. Vanaf eind oktober trekken vrijwilligers van de partij vier zaterdagen achter elkaar verschillende wijken in en bellen bij u aan met de vraag “Wat is het grootste probleem dat de gemeente Meppel in uw buurt moet oplossen?” Als u hen in de bekende gele jassen ziet kunt u natuurlijk zelf op hen afstappen maar de vragenlijst kan vanaf...

Lees meer